Тэнгэрийн бүсгүй : Жимсний вино хийх аргаас

Жимсний вино хийх аргаас

Гүзээлзгэнэ: Гvзээлгэний вино уухад нэн таатай. Жимсийг сайн ялгаж аван, дараа нь нухаж шахна. 1л шvvс болгонд 1л ус нэмнэ. Энэ холимгийн 1 л тутам 300 г сахар хийнэ. Гvзээлгэнийн вино хийх өөр нэг арга бий. 4кг гvзээлзгэнэ, 2л ус, 1.25 сахар, 10 г виноны чулуу, 0.4 л цэвэршvvлсэн архи хийнэ. Нэрс: Жимсийг ялгаж аваад, хvйтэн усанд угаана. Шавар саванд хийж нухаж шахна. Гарсан 1л шvvс болгонд 1л ус нэмнэ. Усаар шингэлсэн шvvсээ торхонд хийж, гурван өдрийн дараа бөглөнө. 18-25 хэмд торхыг хөдөлгөөнгvй байлгана. Сар эсвэл сар хагасын дараа дээш хий гарч ирэхээ байна. Энэ нь виноны хvчтэй исэлт өнгөрч, дрожжтой нийлvvлэх цаг болсны дохио. Торхыг онгойлгож, өөр цэвэр торхонд юvлнэ. 3 сарын дараа дахин виног юvлнэ. Вино хийх явцад анхаарах зүйл: Исэлт дуусаж, вино тунгалаг болмогц тvvнийг юvлнэ. Өөрөөр хэлбэл ёроолд нь хуримтлагдсан тунадасаас салгана гэсэн vг. Үvний тулд уян резинэн хоолой ашигладаг.
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

sda,lalar,gichii,

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)