Тэнгэрийн бүсгүй : Солонгос мөөгтэй шөл

Солонгос мөөгтэй шөл

Орц: Жүрж Зш, мөөг 100 гр, төмсний гурил 2х/х, хуурай цагаан дарс 50 гр, элсэн чихэр 5 гр, чидун жимс /олив/ 50 гр. Хийх арга : 1. Жүрж жимсний оройг 1 см орчим зузаантай хэрчиж авна. Жүржний зөөлөн эдийг хальснаас нь тусгаарлаж сайн нухаж шүүсийг нь ялгаж авна. 2. Төмсний гурилыг бага зэрэг хүйтэн усаар зуурч задалж хутгана. 3. Шүүж бэлдсэн шүүсээ буцалгаж, дээр нь урьдчилан нимгэн хавтгай хэрчсэн мөөгөө хийж 10-15 минут зөөлөн галаар чанана. 4. Жимсний шүүсэнд чанаж байгаа мөөгөн дээр урьдчилан бэлтгэсэн төмсний гурилаа хийж буцалгана. Чаналтын эцэст хуурай цагаан дарс, элсэн чихэр, давс зэргээр амтыг нь тохируулна. Бэлтгэсэн мөөгтэй шөлийг жүрж жимсний хальсанд нь аягалж тавганд байрлуулаад чидун жимс, яншуйгаар хачирлаж олгоно.
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

sda,lalar,gichii,

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)