Тэнгэрийн бүсгүй : Сармистай загас

Сармистай загас

4 порцийг хийхэд: Орц: Загас (саамх)-ны мах - 500-600 г, саримс - 2-3 хумс, давс, лаврын навч, үрлэн перец - амт орохоор. Хийх арга: Загасны ясгүй махаа порцоор хуваан хөшиглөнө, дээрээс нь ус хийн (дээд давхаргын түвшин хүртэл) амтлагчдын хамтаар буцалгана. Загасны махуудыг гарган, шөлөө гал дээрээс авалгүй тал нь ширгэтэл үргэлжлүүлэн буцалга. Саримсыг жижиглэн хэрчээд давсаар үрээд халуун шөлөндөө хийнэ. Загасны порци бүр дээрээ энэ соуснаасаа асгаж өгнө. Энэхүү зоогийн хачирт чанасан төмс зүгээр байдаг. Ийнхүү бэлдсэн загасыг хүйтнээр нь идсэн ч болно.
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

sda,lalar,gichii,

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)