Тэнгэрийн бүсгүй : Шарсан хавирга

Шарсан хавирга

Хонь буюу ямааны хааг сонгон авч хавиргаа сээрээс нь салгана. Ингэхдээ хавирганы толгойны махыг сээрэнд бус хавиргандаа үлдээж авна. Сайн тосолж халаасан тэвшинд жижиглэсэн хавиргаа хийж дээрээс нь давс, повор, амтлагчуудаа цацаж шарах шүүгээнд 30-40 минут шарж болгоно. Өөрийн тос, шүүсэнд шарагдаж бэлэн болсон хавирга маань маш амтлаг, шаргал өнгөтэй болсон байна. Тусгайлан бэлдсэн сүүмсэнд шарсан хавиргаа хийж таваглана. (Сүүмсийг хэрхэн бэлтгэх нь таны дурын хэрэг) Хачирт: агшаасан будаа, шарсан төмс. Чимэглэлд: улаан лооль, өргөст хэмх.
start=-49 , cViewSize=50 , cPageCount=1

Сэтгэгдэлгүй байна

sda,lalar,gichii,

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)