Тэнгэрийн бүсгүй : Гахайн махан бифштекс

Гахайн махан бифштекс

Гахайн махыг давхар шvvртэй махны машинаар татаж, жижиглээд, жижиг шоо дєрвєлжин хэрчсэн гахайн єєх, давс, повоор сvv буюу ус хийж, найртал нь хольсны дараа таваг хоолонд нэг ширхэг оногдохоор тасалж, гонзгой хэлбэр оруулаад, тос хийж халаасан хайруулын тавганд шарж болгоно. Бэлэн болсон бифштексээ таваглаж хачирлаад шарахад гарсан шvvсийг нь дусааж єгнє. Энэ хоолыг агшаасан будаа, чанасан гоймон, тємс, шарсан тємс, чанасан буюу жигнэсэн ногоо, сvvн сvмсэнд жигнэсэн ногоо, шарсан хулуу, чис зэргээр хачирлавал амттай.
start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

sda,lalar,gichii,

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)